Индустриално почистване

Услуги

Промишлените помещения са една от най-проблемините зони за почистване. Невъзможно е пълното им почистване без наличието на професионалисти и професионални машини. „Брути“ ЕООД ги има в наличност, както и био продукти, с които подсигурява чиста и здравословна среда за вашите служители. Нека не забравяме и институциите, които следят за хигиената на всички търговски и промишлени зони, цехове или други обекти.

Какво предлагаме

Почистването се извършва по следният начин:
  • Обезпрашаване на техниката или машинните, чрез прахосмукиране и забърсване с антистатични кърпи.
  • Подовите повърнности се почистват чрез прахосмукиране.
  • Почистване с еднодискова машина и препарат според вида повърхност (биват – шлайфан бетон, боядисан бетон, камък, каменни настилки и др. видове).

След почистване с препарата и еднодисковата машина се изсмуква отложената мръсотия и мазни петна в контейнер. По този начин отложената мръсотия и препарат се събират и изхвърлят.

Почистването става в дълбочина и не остава замърсяване по порестите повърхности.

Препаратите, които се използват не дразнят очите и не причиняват дихателни проблеми или алергични реакции.

Важно е да споменем, че използваме изцяло био препарати, които не съдържат алергени и агресивни киселини.

Био продуктите, които използваме са внос от Швейцария, а тя е единствената държава, която е насочена към БИО начин на живот и продукти.

След почистването, не остават миризми или трайни изпарения, както при останалите продукти съдържащи киселини.

Информация

Машинно почистване – използваме еднодискови машини с четки и падове, според настилката, така че може да изчистим не само вашите плочки, но и фугите между тях, всички видове плочки, гранитогрес, мрамор и натурален камък.
Според повърхностите се използва препарат със състав и приложение за съотвентата повърност.
Предлагаме различни видове импрегнанти (запечатка).
Импрегнант – след почистването с еднодисковата машина се екстрадира/изсмуква препаратът с мръстотията, след което се полага безцветен импрегнант (запечатка), който предпазва каменните или подови повърхности, той предотвратява мръсотията да прониква в порите и да се задържа там.

Попитайте ни