Почистване на дома

Услуги

Редовното и правилно почистване с био препарати допринася за една по-приятна и здравословна домашна среда.

„Брути“ ЕООД са специалисти в това отношения и изпълняват необходимото, за да може вашият дом да бъде чист.

Какво предлагаме

Предлагаме нещо повече от чистене по домовете – напълно ново преживяване за вас и вашия дом. Спестете си време, като се доверите на услугите на „Брути“ ЕООД  и био препаратите ни.

Абонаментно

Почистването на дома ще го обобщим в няколко етапа:

  • Пълно интериорно почистване – обезпрашаване с антистатични кърпи (прахосъбиращи кърпи) по всякакъв вид повърхности, прахосмукиране, почистване на всички мебели, врати, каси, дограми, прозорци с препарат без киселини и основи, щадящ повърхностите
  • Бяла и черна техника
  • Почистване на кухня – уреди (външно и вътрешно), плотове шкафове, печки, абсорбатори, хладилници и всякакъв вид техника
  • Подови повърхности – камък, плочки, гранитогрес, ламиниран паркет, дървен паркет, почистването става с препарати според повърхностите могат да се почистват ръчно или машинно
  • Баня – с антибактериален препарат (вид обезмаслител), който отнема от маслените натрупвания на шампоани, сапуни, котлен камък, ръжда. Стенните повърхности, мивките, шкафовете, смесителите, санитареният фаянс се почистват с антибактериален препарат, убиващ бактериите

Препаратът е изцяло био и при допир на кожата не се получават алергични реакции, като зачервяване, кожни раздразнения, или др. Също така препаратите не оставят мирис.

Пране на килими мокети

Важно е да се отбележи!
Най-голямата грешка, която правят всички, е да оставят килима или мокета във автомивка, където изпирането става с водоструийка и силно киселинен препарат (без изтъркване и екстрадиране), който уврежда, изгаря влакната и променя цвета. Мръостията и твърдите частици (пясък) не се премахват, а остават или навлизат дълбоко в килима. Това причинява увреждането на самото влакно и неговото начупване, което го превърща в домашна прах.

Мека мебел и настики от текстил

Те се почистват чрез метода на екстрадация, което означава полагане на препарат, разчеткване с четка (според повърхността), след това  се изсмуква препарата и отложената мърсотия в контейнер ( прах, акари, пясък, косми и др. вид замърсяване, маслени петна, течности и др.).
Дивани и матраци, столове, канапета – използва се препарат, който не нарушава цялостта на платовете и дамаските. Препаратът е 100% био и няма мирис.

Предлагаме машинно почистване на дивани, фотьоли, матраци, табуретки и др. мебели от текстил и кожа. Услугите се извършват на място с машини за изпиране и подсушаване на тапицерии и дамаски. След изпирането на меката мебел или матрака, изисква техническо време за съхнене което е около 1-2 часа.
За кожените мебели, дивани, фотьоли, табуретки и други се използва метод, при който се полага препарат на повърхността, след това предпазващ крем, който омекотява кожата, като ѝ придава еластичност, предпазва я отзамърсяване и попиване на разляти течности, кремът не позволява на кожата да съхне, да става твърда, на жили или да се напукване/нацепване).

Важно е да споменем, че използваме изцяло био препарати, които не съдържат алергени и агресивни киселини.

Био продуктите, които използваме са внос от Швейцария, а тя е единствената държава, която е насочена към био начина на живот и продукти.

След почистването не остават миризми или трайни изпарения, както при останалите продукти.

Попитайте ни